БУДИТЕ ПРВИ КОЈИ ЋЕ ПРОЧИТАТИ НОВИ РОМАН ГИЈОМА МУСОА

У књижарама широм Србије 18. априла појавиће се нова књига светског бестселер аутора Гијома Мусоа „Незнанка са Сене”, у издању Вулкан издаваштва. Од данас, до појаве књиге у књижарама, на сајту www.вулкани.рс, нова Мусоова књига може се набавити по 30 одсто сниженој цени.


Судећи према реакцијама публике у свету, нови интригантни, мистериозни трилер најпродаванијег француског писца неће разочарати љубитеље његових надасве узбудљивих романа. Шта више, освојиће пажњу и оних који су пропустили да уживају у Мусоовим бестселерима попут „Живот је роман”, „Девојка и Ноћ” и „Тајни живот писаца”.

Популарни француски писац у новој књизи отвара врата једне узбидљиве приче, која се заснива на чувеној легенди о Девојци са Сене чије је тело пронађено на обали ове париске реке крајем XИX века. Албер Ками поредио је њен загонетни осмех са осмехом Мона Лизе, Владимир Набоков посветио јој је песму „Непозната из Сене”, а одливци њеног лика, који је инспирисао многе уметнике и трговце, распрострањени су широм света.
Након доласка нове књиге Гијома Мусоа у књижаре Вулкан широм Србије , од 25. априла до 4. маја, путем сајта Вулкан издаваштва www.вулкани.рс, куповином „Незнаке са Сене” може се остварити попуст од чак 50 одсто на други наслов овог писца чија су дела преведена на 45 језика.

Поставите коментар